Höst, bröst å tröst…

Haha.. jaaa!! Vilken SUPERBRA rubrik!

Nu är det ju höst och det kan vi konstatera på fler än ett sätt. Nog sagt om vädret annat än att luften börjar bli klarare och riktigt härlig 🙂

Å bröst… Jaa.. jag har gjort en sån häringa mammografi idag och det gick faktiskt både snabbt och enkelt. Med tanke på att man i princip håller andan samtidigt som en (för mig) okänd person står och sliter och drar i de stackars brösten..

Samtidigt som man liksom kläms fast i en läskig mackapär så är det ju ändå lite av ett trauma. Det roliga är när man får frågan: ”Gåre bra?” eller… ”känns det bra?”

Eh… NÄEJ!! Det är läskigt och gör ont *skrattar* Jag undrar vad h*n skulle ha sagt om jag hade svarat: ”Oh, ja… det är så himla skönt… kan vi göra det en gång till?!”

Haha.. Jag har i alla fall tröstat mig med att beställa tid hos frissan för att åtgärda sommarhåret. Det är ovanligt fluffigt och har vuxit både på längden och bredden känns det som. Det är väl dags för en uppdatering angående balsammetoden nu:

Jag har nog aldrig haft så ”mycket” hår som nu och jag fortsätter såklart med balsammetoden som passar mig väldigt bra. Jag knappt rört håret i sommar och balsamerat det bara en eller två gånger i veckan. Jag fortsätter med samma produkter som jag fastnat för och jag hade turen att hitta ett godkänt balsam ”avocado & sheabutter” för bara TIE spänn på dollarstore i Gällivare.

Tjoho liksom.. Jag och mitt hår är inte dyra i drift kan jag säga 😉

IMG_0925

Kamomillspray + solsken = snygg hårfärg!

IMG_0980

Lite röd färg i underhåret från ”Radico colour me organic”

100 % ekologisk certifierad hårfärg gjord av henna och örter!

Superbra!

🙂

Ju mindre kemikalier på och i kroppen desto bättre…

Ja, det var väl allt för idag. Höst, bröst och tröst… Tänk så mycket man kan avhandla på bara några rader! Hoppas att NI också har det bra!

heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.