Stort skare va!

Alltså.. Jag har fastnat för STORA hoodies. Huvtröjor med riktigt STORA huvor / luvor… Men.. de verkar ju vara helt omöjligt att hitta sådana. Allt som hänger i butikerna är likadana med ganska små huvor och det mesta i huvtröjeväg har dessutom fula jäkla tryck *suck* (vad hände med enfärgade plagg? Är de hopplöst omoderna numera?)

För några år sedan köpte jag en underbar hoodie på T-shirt store i MVG-gallerian. En svart huvtröja helt utan tryck och med en gigantisk huva. Åh vad jag älskar den och majgadd vad jag ångrar att jag inte köpte flera. Märket heter ”MADE” och då och då har jag skymtat liknande tröjor på diverse umebor. Endera dagen kanske jag rent av blir så desperat att jag till och med antastar någon av dem för att få veta var de hittat sin tröja..

Men… Var får jag tag i en sådan nu? Någon som vet? Det vore fantastiskt att få hjälp med det här extremt irriterande i-landsproblemet och visst… jag skäms lite för att jag är en ytlig tönt just ikväll men det kan inte hjälpas. Jag behöver faktiskt en sån tröja pronto och just nu tror jag till och med att jag inte kommer att klara mig utan en sådan.

Den jag har är ju på väg att falla sönder totalt och jag skulle bli så himla glad om jag kunde få tips på var jag kan hitta liknande plagg.

20150523_183725-1Och jag har googlat en hel del och inte hittat något liknande!

Jaa.. Jag väntar och hoppas och längtar efter att just DU ska veta var jag kan hitta en duglig hoodie… Haha.. och fram till dess så får jag helt enkelt gömma mig i min gamla så länge!

Svar till:

”Kvinna söker en stor…”

😀