Hör-onen..

..eller ÖRONEN som vi vuxna säger är PERFEKTA just nu och jag är så himla glad över det!

Halvårskoll av både öron och hörsel visar för första gången på länge att allt är okej! Happy day liksom :-) Det ska ta mig tusan firas på lämpligt sätt.. haha.. kanske middag med allihop på IKEA och glass på Honeycombe efteråt?? Haha.. Lagom ansträngning och lagom mitt-i-veckan-äta-ute-för-en-billig-peng..

Håhåjaja… Tänk vad lite som krävs för att tillvaron ska kännas skön. Jag minns en tid för några år sedan när lille B hade öron som bara krånglade. Ljudnivån hemma var hög och humöret var lågt… ingen bra kombo! Men nu stundar ljusa(re) tider! Jag är så glad idag för min lille son och hans framsteg vad gäller ALLT! Han ser och hör bra just nu och han har lärt sig massor med nya saker bara i sommar! Till exempel koden till porten.

Saker som inte var helt självklara för något år sedan är numera helt automatiska och saker som andra tar för givna får vi ibland kämpa väldigt hårt med. Just därför så är jag mer än tacksam för dem som förstår hur vi ibland har det utan att jag behöver säga alltför mycket.

Ja, dagens bästa är i alla fall helt klart: ÖRONEN som numera kallas ”Höronen” haha.. (Internt skämt på Sagovägen) plus det faktum att pappan snart kommer hem från jobbet och att jag ska göra lite nytt nagelfix med glitter ikväll… Tjohooo.. Kärlek och ytligheter kan man klara sig länge på ;-)

I alla fall.. Ha det jättebra allihop och skänk en tanke till dem som kämpar med osynliga funktionsnedsättningar! Allt syns inte utanpå..

IMG_0761

Filosofisk filur i det gröna

heart

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>