Med mord i öronen och solsken i blick

Med mord i öronen och solsken i blick

Med mord i öronen och solsken i blick..

Ja, makaber som jag är så lyssnar jag på en podd (varför säger man inte bara ”radioprogram”…??) som handlar om MORD.. brr.. så jag försöker att promenera min dagliga timme innan det blir mörkt för att det inte ska kännas allt för läskigt.

Ikväll var det ovanligt vackert och konstigt nog så ser jag sjön med nya ögon då och då, trots att jag faktiskt har förmånen att få bo i den här delen av stan. Det är tyvärr lätt att bli hemmablind, men när man stannar upp och ser det här så fattas ingenting och jag inser att jag bor på exakt rätt sida av stan! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>