Vem är detta?

Vem är detta

Vem är detta? Jo, det ska jag berätta: Det är mina barns farfar :-) och det är ganska likt faktiskt. Det är det senaste tillskottet i Sagovägens konstsamling och den får stå mitt på bordet. Dels för att det är så himla likt honom och så för att den är byggd med stor koncentration och kärlek. I alla fall.. min telefon är tillbaks. Inget viktigt har gått förlorat och det kostade mig inte en spänn. Jag har varit som ett barn på julafton bara för det. Men jag ska hålla mitt löfte och INTE vara så tele-fånig framöver.. :-) vi ses å hörs! Trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>