Sex fina år…

och därmed en bröllopsdag som vi idag får kalla ”sockerbröllop”. Japp! Anniversary för mig och min älskade man idag.

Men inte för att det varit ”söta” dagar jämt under våra snart-femton-år-tillsammans.. Näe, nog har vi haft vår beskärda del av elände haha… Men å andra sidan så har vi bara fått det bättre och bättre för varje år som gått. Oavsett vilka snubbeltrådar vi har passerat hittills så har vi alltid lyckats ta oss förbi dem. Tillsammans!

Att leva i tvåsamhet är ju inte det lättaste som finns i världen men det blir vad man gör det till och ja, jag tror att vi har hittat ett sätt som funkar för oss bägge. Sedan ÄR vi ju väldans olika samtidigt som vi TYCKER hyfsat likadant kring det mesta och det tror jag är det som gör att vi har det så jäkla bra tillsammans. Tänk, jag blir fortfarande lika glad varje gång vi ses och han är verkligen det bästa jag har och även om vi med jämna mellanrum gör varandra gaaalna så har vi i alla fall en jäkligt stabil grund att stå på. Jag påminns i alla fall varjevarjevarje dag varför jag älskar honom så mycket.. För att han är som han är.. Kraftfull, målmedveten och totalt okomplicerad.

Sedan att han är den bästa pappan jag träffat i alla mina dagar gör ju också att jag beundrar och uppskattar honom för den han är. Han backar inte heller för jobbiga situationer och en mer lojal man får man leta efter. Han är väldigt ovanlig på många sätt och han är principfast som ingen annan… Men det bästa med honom är ju helt klart att han är min MIN man och att vi har det så himla kul ihop.  :-)

heart

IMG_7531

Tjaa… vi siktar väl på att vara gifta i sex år till då?!

:-D

Stort grattis till oss två!

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Åhå, en får gratulera då, det blir fort några år. Men det verkar ju som om du hade lite konkurrens ändå…den där lilla tösen på Avion, ni berättade om :D //Kram och hoppas ni fick en fin bröllopsdag!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tackar. :-)
   Haha.. Ja den där bebisen gillade verkligen Jimpa.. frågade om han va sugen på att skaffa en bebis men det var bestämt Nej haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>