I Januari kan man behöva vidga sina vyer

I Januari kan man behöva vidga sina vyer

I Januari kan man behöva vidga sina vyer.. och nu i November behövs egentligen bara att man bestämmer VAR man ska vidga dem för att man ska bli en gladare människa :-D . Viktigt är i alla fall att vyerna innehåller gröna palmer och massor av blått vatten. Ja, jag vet! Jag begär inte så mycket av livet haha.. men Fy fabian vad glad jag är just nu. :-) Just sayin! Tjohoo..

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Härligt! Själv sitter jag nu med 3 fest helger på raken, som jag ser fram emot, huvva vad man kan ställa till det :D //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Vaa? Har du hamnat i ett partystim?? Haha…
   Jag ska ut den 24 med ett stort gäng på tio pers och OM jag orkar så ska bara jag och Jimpa ut den 25e också.. haha.. blir lite trött av tanken, men ändå känns det ju kul. När man väl har tid tillsammans så gäller de att passa på :-D

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Ja det verkar ju som ett stim…:D Jobbar dock nu i helgen, sen ledig, sen fest hemma, och sedan julbord med Åkes jobb och efter det, julbord med mitt jobb :D

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Najs. :-) igår bokade vi resan i januari så det får bli hyfsat lugnt fram tills dess.
   Jag brukar ju va trött i flera dagar efter att ha partajat så numera är det liksom inte lika roligt haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>