Black saturday??

Jag var nog en stor besvikelse igår för alla affärer och företag som prackade mig full av erbjudanden om ”Black friday”. Det var reklam i brevlådan, det var mail, det var sms och inte nog med det… Vissa företag skickade dessutom ut dubbelt upp så jag höll ju på att bli gaaalen! *suck*

Den enda pengen som jag spenderade igår var på mat och dryck eftersom jag var ute och käkade med ett gäng kvinns (och en enda stackars man). Vi hängde på Plectrum och sedan gick vi på soul train för att sedan kika in på Hundra och vi hann till och med spana på några fler ställen. När vi började så var tio pers och i slutet på kvällen var vi bara två kvar. Men vi hade roligt som alltid och snart är det dags att hoppa i kläder och smink igen eftersom det vankas födelsedagskalas ikväll. Det är tvillingar som skall firas och kanske innebär det att det blir dubbelt så kul?  😉

 

Haha… ja, jag hoppas det! Jag är ju lite trött sen igår men lite extra starkt kaffe, ett långt bad och lite smink på ögat så blir det nog bra!

Nyss har jag i alla fall gjort veckans bästa fynd. Jag fick tag i en snubbe som sålde ett presentkort några tusen billigare på just det resebolag som vi ska åka med så nu är resan betald och jag fick mig en riktig ”Black saturday”

Jag känner mig så himla glad över det. Jag vägrar lägga mina pengar på onödigt konsumerande och kommer i all framtid att bojkotta jippon som har med överdriven konsumtion att göra. Black friday är ju egentligen ett märkligt påfund eftersom folk ändå konsumerar alldeles för mycket. Men det är klart, den som har mest prylar när h*n dör vinner ju såklart!

Tydligen så ska denna fredag symbolisera att hysterin inför julen börjar på allvar. Heja oss! Nu anammar vi ännu en amerikaniserad trend och vi böjer oss och visar oss besegrade än en gång. HUvva!

Nä, kanske dags att sluta med gnället och få något gjort? Lika bra att börja försöka snygga till sig för idag har jag en känsla av att det kan ta lite längre tid eftersom gårdagen satte lite spår. Man kan inte ostraffat slå klackarna i taket utan att det syns haha…

Tur att vi tjejer har massor med knep att ta till så vi blir så där snygga som bara vi kan vara med alla lösa attiraljer och smink på hela huvudet!

😀

elack

Locka till både ögonfransar och hår så blir du jättesnygg och får jättekul och slipper känna dig tråkig och ful…

😀

Yes! Så får det bli!!

Ha en kul lördag allihopa!

 

2 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Black friday var ett överslag i köphysteri! Här är en till som höll på gå i taket över alla otaliga mail och sms som bara hade ett budskap: KÖP!
    Uppskattade de få webbutiker som höll stängt för reflektion och eftertanke!! //a

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Eftertanke är verkligen rätt ord.. Det pratas om miljön och klimatförändringar som aldrig förr och ÄNDÅ… ändå så konsumerar folk och frossar i shopping mer än någonsin. Det är bara så galet!!

      Tur att det ”bara” är en dag… (än så länge) 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.