Ingen årsredovisning detta år..

…eftersom det har varit ett år som har gått så snabbt så att jag inte riktigt har hunnit med. Det kändes ju precis som nyss det var nyår 2016 och nu när jag tänker efter så kan jag knappt skilja månaderna från varandra… hmm..

Förra året vid den här tiden så gick jag ju igenom året ganska grundligt men nu vette tusan.. Jag bläddrade igenom årets foton för att se ungefär vad som skett och det är inte så mycket spännande egentligen:

Jag var några gånger upp till fjälls och åkte skidor. Jag åkte till Kreta. Min otursförföljda TV pajjade och jag köpte en ny. Jag gjorde mig av med ungefär hälften av allt jag ägde. Vi råkade ut för ännu en bilolycka. Jimmie blev skadad. Vi bytte ut delar av vårt umgänge. Jag blev mindre frekvent på bloggen. Sommaren var så jävla kall så att ingen nu levande människa upplevt något liknande.

Jag blev erbjuden nytt jobb och tackade Nej. Blev erbjuden ytterligare ett nytt jobb och tackade Ja. Jag lyckades bryta ner mitt sockerberoende till en nästan obefintlig nivå. Jag får en skyddsängel på riktigt (en fysisk person som inte ens VET att h*n är min skyddsängel, men som dyker upp där jag minst anar det stup i kvarten flera gånger i veckan) Jag bokar en resa till hela familjen. Jag drömmer om att flytta från Umeå, men eftersom Jimmie säger Nej så stannar vi kvar. Jag bestämmer mig för att inte äta kött mer än en gång i veckan (och lyckas bra). Jag skaffar nya glasögon och är riktigt duktig på att använda dem och Jo! Bastian fick också nya glasögon. Viggo blev tonåring och färgade håret lila och.. hmm.. … tjaaa… det var väl det mest intressanta som hände i mitt/vårt liv under året 2017

:-D

Ganska spännande va?

Så… har jag något nyårslöfte till 2018? Nope! Inte mer än det gamla vanliga: Att jag ska bli bättre på att göra det JAG vill och det JAG mår bra av. Jag ska också försöka att läsa fler böcker och att vara utomhus oftare. Inga svåra löften att infria och ganska rimliga krav som jag kan ställa på mig själv. Familjen ska som vanligt alltid gå först och ingen ska få störa varken min eller mina barns sinnesfrid eller stjäla tid och energi av oss.

Jag och Jimmie ska fortsätta vara ett lika starkt team under 2018 och vi ska försöka prioritera ännu mer tid för varandra. Kanske kan vi till och med få lite tid över att resa någonstans bara han och jag? Vilken dröm… kanske kan den bli sann? :-) *hoppashoppashoppas*

heart

I alla fall så har jag inte så mycket mer att säga just ikväll. Vi hörs någon gång nästa år och jag hoppas att Ni alla får en finfin nyårsafton och en riktigt bra start på nästa år. Eftersom det nya året börjar på en Måndag (som är min favoritdag på hela veckan) så kan det inte annat än att bli ett riktigt jäkla bra år :-)

IMG_1550

Bastians nya mössa som han INTE gillar, men som JAG tycker är ganska festlig haha….

Gott slut och ett supergott NYTT år!

picture

Fair and square!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>