Urväxt växt

Urväxt växt

Urväxt växt.. närmare bestämt en Monstera! För något år sedan så var detta ett litet blad bara, som följde med mig hem efter ett besök i en second-handbutik i Holmsund. Den verkar trivas hos mig, men tyvärr trivs inte jag med den. Den är på väg att växa sig för stor och den växer åt alla möjliga håll just nu med nya blad som är på väg överallt och jag har inte plats för den längre.

Är det någon som vill adoptera denna oönskade växt? Jag skänker den gärna till någon trevlig person med gröna fingrar som kan ge denna monstera den kärlek den förtjänar! Skicka en pling via mail om du är intresserad: rungirl@spray.se

Vi hörs! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>