Nu var det längesen vi åkte tåg

Nu var det längesen vi åkte tåg

Nu var det längesen vi åkte tåg! Idag fick jag veta att jag kan vara ledig i hela FEM dagar i rad under sportlovet vilket innebar att jag såklart kastade mig över en dator för att genast boka tågresa norrut för mig och mina grabbar. Fasn vad KUL det ska bli: utförsåkning på Dundret, pensionärsliv med mormor, läsa böcker framför brasan, äta god mat, får vara med om intressanta samtal, kusinmys för grabbarna och bara allmänt välbefinnande i flera dagar… hur underbart som helst!

Jag ser till och med fram emot tågresan haha.. Försökte förresten räkna hur många mil jag åkt med tåg under de senaste tio åren.. det är mer än FEM TUSEN mil! Ja härregu alltså. Men näe .. nu vare inge mer och dessutom är klockan 22, så… Godnajt! :-D

4 kommentarer

 1. grandmother

  Så roligt det låter! Jag har bara glada minnen från Dundret, de fina backarna, den härliga bastun, härliga minnen. Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Dundret är så underbart och det är så kul att har en liten resa att sen fram emot. Tajmingen med sportlovet var så himla perfekt! :-) trevligt helg. Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Det är sällan någon av dem är åt ”rätt ” håll när vi åker tåg haha.. hela resan är som en enda stor träning för lille B .. :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>