Just idag

Just idag

Just idag.. gillar jag faktiskt Umeå. Allt känns helt okej.

Kylan gör mig absolut inget när solen och ljuset överkompenserar :-) Mitt tema idag är släng, stäng och förträng vilket innebär att andra människors tillhörigheter såsom lådor, nycklar, kläder och möbler en gång för alla ska återföras till sina rätta ägare för att en gång för alla sluta ligga och ta plats och stinka ”dåligt samvete”. Stäng dörrar, släng oviktigt och förträng det som inte längre behöver funderas på.

Tack solen för dagens boost och tack till mitt sällskap och tack till mig själv. Vad mer då? Jo.. tack till alla som förstått allt galet som pågått i min tillvaro under den senaste tiden och som hejat på och peppat. Utan Er vore jag så JÄVLA bortkommen alltså. Stort tack å vi ses :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>