Samhälle i förändring är en fras som passar…

Samhälle i förändring är en fras som passar...

Samhälle i förändring är en fras som passar lite överallt mest hela tiden.

Det byggs om och det byggs till. Pengar flyttas hit och dit och somliga människor prioriteras och andra inte.

Världen rent allmänt är orolig och all förändring innehåller både bra och dåligt. Alla kan inte alltid bli nöjda helt enkelt. Vi alla får ta det onda med det goda.

Men en trist grej som politiker rent allmänt (oavsett parti) borde tänka på är väl att hålla sig borta från tangentbordet om /när man är förbannad på någon.

Eftersom jag var uppe tidigt som tusan imorse och som vanligt läste SAMTLIGA bloggar på VK så hann jag också se inlägget där en socialdemokratisk politiker kallar en moderat politiker för ”en sopa” redan i rubriken.. sjukt pinsamt och jävligt ovärdigt kan jag tycka.

Nåväl.. inlägget försvann strax efteråt tidigt, tidigt imorse och kanske var det lika bra men jag (och säkert några fler) hann ändå se det och jag upplevde det som jävligt olustigt.

Visst.. alla kan göra bort sig på nätet en fredagskväll efter ett glas vin för mycket.. Men ärligt talat.. som politiker får man väl ändå tänka sig för lite extra?

Samhället ÄR i förändring oavsett vi gillar det eller ej och jag skulle bli glad om politiker (oavsett parti) kunde ägna sig åt vad de är bra på istället för att kasta skit på sina motståndare och kalla dem ”sopor”.

Fast det är ändå lite kul att se politiker göra bort sig ibland (oavsett parti)

Nåväl.. jag är glad över att fortfarande vara både politiskt och religiöst obunden. Jag har ju på så vis ett något större utrymme för att göra bort mig i sociala medier haha.. ;-)

Ha de bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>