solsolsol..

…känns ju jävligt avlägset just nu! *suck*

Jag snubblar över typ hundra par skor i varierande storlekar i hallen som ligger i blöt sörja bestående av grus och lite snö som blivit vatten… *suckar igen*

Sedan hänger det slaskiga täckbyxor i badrummet och alla handskar stinker BLÄ samtidigt som det förmodligen växer både mögel och troll i dem. Åh vad jag vill kasta bort ALLT som har med den här smutsvåren att göra. Visst är våren lite trevlig om man mot all förmodan lyckas tajma en dag då man kan sitta mot en husvägg (gärna i lä) och dricka kaffe medans man sakta men säkert börjar återfå hudfärg!! (vintergrå ansiktfärg är ju inte varken kul eller snyggt)

Men vaffaan… NÄR kommer den riktiga våren?

Bilen är skitig och jag är sur. Jag tog återfall BIG tajm på socker under påsken och det var inte lite det kan jag säga! Jag har ju hållit mig ganska bra i schack sedan i Februari 2017, men nu blev det tvärstopp eftersom jag har hittat det godaste godiset som planeten jorden någonsin har skådat haha…

Nämligen detta:

IMG_2085

Helt underbart med chokladdoppade sombreros… Mums!!

Dessa går absolut inte att motstå..

Å inte innehåller de någon palmolja heller så jag har överseende med mig själv trots att jag åt TVÅ påsar nästan helt själv hehe…

I alla fall så är det här den absolut värsta tiden på hela året och då måste man få göra lite saker så att det känns bättre och så att man står ut med allt grus och all smuts.

Jag klickar mig längtansfullt bort till både Spanien och Grekland via nätet och visst, jag har en resa inbokad i Augusti då jag ska åka till Rhodos med min besta kåmpis, men jag har ett akut behov också som jag VERKLIGEN behöver tillgodose så snabbt som möjligt (innan vårtröttheten dödar mig) och om jag får tid och råd samtidigt så tar jag mina tre grabbar och sticker iväg en vecka någonstans innan sommaren kommer.

IMG_1662

Den här oförskämda katten verkar inte ens vara glad och tacksam över att bo på ett varmt ställe… H*n bara gömmer sig inomhus i skuggan hela tiden haha…

I alla fall.. Nu när jag fått gnälla lite så känns det faktiskt lite bättre (tro’t eller ej) Jag är ju för det mesta en hyfsat glad typ, men just idag och ikväll fick jag bara nooog av 4e april 2018. Så tack för att du stod ut och läste ända hit  ;-)

Så nu går jag och lägger mig och sover. (Något lättare i sinnet) och jag ska sova galet skönt helt ensam i min säng ända tills väckarklockan ska ringa exakt 05:53 imorgon bitti. (Jaa, jag tycker att det är en perfekt tid! Jag har provat 05:57 också, men det klockslaget ser inte lika trevligt ut på displayen haha…

(En vecka i solen kommer förmodligen att göra mig lite mer flexibel i mina små knasigheter haha… fast jag kan inte lova nåt!!)

:-D

Godnajt och sov gott!!

2 kommentarer

  1. Åsa Sundh

    Kan trösta dig med att det i stora delar av Europa har varit kallt i vinter och våren är sen och sval t ex här i Portugal.

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Aprilväder fick plötsligt en ny innebörd.. jag tycker att just den här växlingen mellan vinter och vår är extra jobbig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>