Alldeles ny tröja

Alldeles ny tröja

Alldeles ny tröja.. full av zombies! Haha.. barnslig? ? Ja, kanske litegrann 😀
Men det gör inget. Jag gillar ”The walking dead” så det kan inte hjälpas. Det var ju ett tag sen jag hade en outfit i bloggen:
Brallorna är som vanligt herrbyxor i minsta storleken (Från H&M). Så_jäkla_perfekta! Flera fickor och sköna som tusan!

Och så tänkte jag passa på att uppdatera om mitt projekt ”håret” också: ser Ni vad långt det har blivit? Balsammetoden är inne på tredje året och nu väntar jag bara på att solen ska komma fram och göra mig lite ljusare!

Annars då? Jo, jag har det så himla bra just nu. Jag har verkligen allt jag behöver och trots att jag har jobbat nästan hela dagen idag så har jag ändå hunnit vara med om rätt så intressanta saker i förvisso HELT fel ända av stan, men ändå ganska spännande! Jag har hunnit träffa både tjuvar och poliser och har faktiskt samlat rätt många karmapoäng bara genom att försöka göra det som jag tror är rätt och även om vissa saker mest är förknippat med både tragik och komik i en sorglig blandning, så vet jag ändå var JAG står och det är ju ändå det viktigaste. Jag försöker att se bägge sidor av myntet även om det är svårt ibland. Att vara människa är inte alltid lätt.

I övrigt så kan jag bara säga: Hoppas att Ni har det bra och att Ni alla får en trevlig helg för all del 🙂

Kram!

heart

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Asch då…jag med mina döskallar då…*fniss*, inte ett dugg mognare 😀 Du har jättefint hår, jag tror inte att det är alla som skulle ha orkat hålla på med balsam metoden så länge som du gjort. kul att du ser och känner skillnad. Ha en fortsatt fin helg! //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hihi.. jag har ju alltid gillat döskallar å skelett 😀 och när jag var liten så tyckte många att jag var konstig bara för det, men idag finns de ju överallt!

      Jag var trendig utan att veta om det haha..

      Ska vi ta en dejt snart? Ack du upptagna kvinna.. känns som det kan bli en låång dejt.. mycket att avhandla ! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.