Perfekta små stunder är absolut värda att…

Perfekta små stunder är absolut värda att...

Perfekta små stunder är absolut värda att förevigas..

Nog för att jag har gjort tidernas praktvurpa i skateparken idag och lär pryda kroppen med blåa märken i olika storlekar i en vecka framöver. Men det gör inget för när jag upplever dessa små ”perfekta ögonblick” där det känns som att jag har allt.. då bryr jag mig inte om något annat :-)

Nu ska jag i alla fall börja med att förbereda familjen inför semestern. På Tisdag drar vi från stan och för en gångs skull har jag inte med mig känslan av att fly från något, utan snarare att jag åker till något.

En jäkla skillnad faktiskt!

Nåväl, bäst å ta tag i tvätta å packa å fixa å städa å diverse.. men först kanske en liten kopp kaffe?! Jo, så får det bli.

Vi hörs :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>