Megamiss blev megamys!

Vilken miss jag gjorde idag! Jag hade glad i hågen planerat in en cykeltur runt nydalasjön med kidsen. Vi skulle spana in 4H gården och så skulle vi hoppa studsmatta på campingen.

Till och med snart-fjorton-år skulle hänga med (!!) Men vad hände?

Jo, när vi kom ut med väskan packad och vattenflaskorna fyllda så inser jag att min cykel står kvar på jobbet sedan i fredags… Ridå!!  :-D Ja, luften gick liksom ur kan man säga haha… Men, vi hängde inte läpp för det! Vi drog iväg och tränade på utegymmet istället och sedan blev det kaffe och god bok på stora röda filten i gräset så min cykelmiss blev ändå i slutändan en ganska mysig stund.

För övrigt så är det skönt att vara hemma. Jag känner att ledigheten sakta men säkert lämnar kroppen och jag är hyfsat pigg och utvilad. Semesterveckan i solen var precis vad jag behövde!

IMG_2429

”Nu skare byggas biceppar igen”

:-D

Annars går livet sin stilla lunk här hos oss. Jag har dragit ner tempot avsevärt på både mig själv och min tillvaro under den senaste tiden och det innebär att jag ser vardagen igenom ett helt annat filter just nu (än vad jag vanligtvis är van vid)

Det är ganska intressant ur många perspektiv och lika mycket som jag ifrågasätter andra och deras beteenden så kan jag lova att jag gör det samma med mig själv.

Det blir liksom lite mer spännande då, om man analyserar sig själv också.. Man får ju veta rätt mycket mer om vem man faktiskt är..  ”Genom sig själv känner man som bekant andra” Haha…

Tänk på det alla Ni som ständigt snackar skit om andra och varandra  ;-)   (Kollegor, partners, vänner, grannar etc)

I alla fall så tänkte jag avsluta med att berätta om en häftig grej som hände inatt:

Lille B hade jätteont i ena örat. Jag pressade en vitlök, blandade i några droppar kollodialt silver och smorde sedan ytterörat och ingången till örat. Han somnade efter en stund och imorse så hade han till och med glömt bort att han haft ont under natten.

Han luktade inte så jättegott imorse haha… men ändå… vilken grej! Tänk att naturen har massor av läkande substanser som växer i närheten av oss eller som går att handla i närmsta grönsaksdisk eller kryddhylla.. Fantastiskt egentligen! Man behöver alltså inte alltid diverse kemikalier för att tillfriskna från ”små” åkommor.

IMG_2865

Får man dessutom sova med ett gosedjur på huvudet så är det ju rätt självklart att man mår bra när man vaknar!

Och sist men inte minst så tänkte jag visa en bild när en av kidsen hoppar från klipporna på ”Playa el Duque”

Ser härligt ut och jag ångrar att inte jag hoppade… men jag är ju lite för feg för sånt där numera haha..

IMG_2809

”Jump”

Okej, hoppas alla har det bra oavsett vem Ni är och var Ni är. :-)   Vi ses och hörs!

heart

*

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>