Den perfekta glassen

Den perfekta glassen lyckades jag göra idag

Den perfekta glassen lyckades jag göra idag! Till och med kidsen (som är svårflirtade vad gäller mina matexperiment) älskade den och ville ha MER! Och ja, det är väl det bästa betyget och numera berättar jag ALDRIG för dem vad som är i glassen förrns de ätit upp den haha…

I alla fall så gör jag oftast glass på frukt och bär, men idag var bären slut här hemma så det blev: (ingredienser efter ”storleksordning”) bananer, jordnötssmör, kakao, kokosmjölk, honung, kanel, Ingefära och cayennepeppar (!?) Ja, jag säger bara: Våga prova :-D
Efter ca en timme i frysen så blir det helt perfekt konsistens.

Med en stark mixer och massor med goa grejer hemma så kan man få fram de mest fantastiska smaksensationer.. Hemmagjord glass är BÄST!

Känns lite fånigt att säga, men fasn vad härligt det är att vara hyfsat fri från det vidriga sockerberoendet som tidigare ställt till med en hel del hälsoproblem hos mig såväl fysiskt som psykiskt..

Man är ju som bekant vad man äter och numera vet jag faktiskt vad (och vem) jag vill vara! :-D Larvig? Inte alls.. jag är bara så glad!

Hoppas Ni mår bra, för det gör ja.. kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>