Can you keep a secret..?

Det här med att hålla en hemlighet tillräckligt länge för att lyckas med ett överraskningsmoment är ju inte alltid en lillebrors starka sida haha…

Idag fick vi ju äntligen hem våran fina tonårspojke som varit borta i flera veckor. Han har varit iväg på egen semester utan oss i familjen. Lillebrorsan har verkligen längtat och väntat och frågat: ”När kommer Viggo hem igen?” Många, många gånger… varje  dag  😀

Vi har varit och köpt en ny cykel till Viggo idag och imorgon var det tänkt att vi skulle överraska honom genom att helt sonika släppa av honom utanför butiken och säga: ”Det finns en cykel där inne till dig! Bara att gå in och hämta den o cykla hem”

Vi sa till lillebror att det ska bli en överraskning och att Viggo inte ska få veta förrän imorrn… Meeen… vad hände? Jo, lille B blev så till sig över Viggos hemkomst att han nästan direkt sa nåt i stil med: ”Imorrn blire överraskning för dig å de är en ny cykel”

Haha.. Jimpa försökte rädda situationen och sa: ”Näe.. Inte blir det väl det. Vi har ju bara kollat på en cykel men vi vet inte om vi ska köpa den än”

Varpå Lille B säger: ”Joho pappa, du ljuger! Han ska ju visst få en ny cykel. Vi har ju köpt den!!”

😀 Ja, han ville ju göra sin brorsa glad direkt och han kunde helt enkelt inte vänta till imorgon!

Alltså, de här två grabbarna! Olika som natt och dag. Som vått och torrt. Som upp och ner. Som hit och dit. Som svart och vitt.

Men en sak är då helt säker och de är att de verkligen trivs tillsammans och att de har saknat varandra. Jag är ovanligt varm i hjärtat ikväll på grund av de där två killarna.

Sen satt och jag förde över bilder från datorn till en extern hårddisk och hittade en mapp från en gammal mobiltelefon och där hittade jag den här bilden. Så otroligt fin bild på bröderna bus.

telen 186

My babies!

Vilde V & Busiga B

heart

Helgen är över, familjen är samlad och jag är skittrött! Nu ska jag hoppa i säng. Kram å godnajt!

😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.