Jag har äntligen fått ett helt eget rum

Jag har äntligen fått ett helt eget rum

Jag har äntligen fått ett helt eget rum! Även om det ”bara” är glas och betong just nu så kommer det att bli så fint i slutändan.

Jag har köpt trall och har tänkt att börja med golvet såklart. Men först måste jag nog försöka sanera golv och väggar från pollen och smuts..

Jag vet inte riktigt heller hur jag ska inreda, men det lutar åt att jag bygger något lämpligt 😀

Det som är så kul den här gången är att jag inte har ett dugg bråttom. Det här projektet kan lika gärna få ta hela hösten, men hade det varit för några år sedan så hade jag gjort klart allt på en endaste gång!

Nu ids jag inte stressa eller skynda på något. En härlig känsla ändå, att veta att jag har ett litet lagom projekt som känns kul att påbörja men att det inget jag MÅSTE göra.

Jag gör vad jag vill, precis när jag vill 🙂 Jag prioriterar efter min egen lilla logiska ordning och bara det är en skön känsla.

Den andra balkongen då? Ja, den blev ju aldrig mitt eget rum eftersom alla andra också trivs väldigt bra där haha.. men nu kanske det blir en liten oas för den här gamla morsan när hon vill ladda batterierna alldeles för sig själv! *hoppas hoppas hoppas*

Och nu ska vi dra iväg på äventyr allihop i familjen.. och kanske kan det hända att jag hittar en å annan lastpall längs vägen? Haha.. ha en fin dag allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.