Jag och Mållgan!

Någon undrade vem jag skulle ut och resa med.. och Jo, det kan jag berätta: Det är en st kvinna på exakt 60 år och en st kvinna på 39 år och det är faktiskt hon som skymtar på denna bild.

Det är i alla fall hon som är huvudperson på denna resa av ungefär tio anledningar. En av anledningarna är för att hon helt enkelt är bäst och bara därför så hänger man efter henne ända bort till Grekland. En annan anledning är att hon snart fyller jämt och just det: För att jag gillar henne så jääkla mycket och just därför så får hon också vara hemlig.. Top secret deluxe!

Och vad har jag i glaset? Jo… fint kaffe och en skvätt Amarulla. Ganska gött faktiskt. (Vojvoj.. måtte nu ingen ringa socialen igen) haha..?

Ba skoja.. jag bryr mig inte nå mer om det (att folk faktiskt håller på med sånt bara för att jäklas)  😀 nu bryr jag mig bara tillräckligt lite /mycket för att kunna skoja om det för nu KAN jag faktiskt skoja om det.. saker gör inte lika ont och skadar mig inte längre  (sorry)    😉

Dessutom så har jag ju denna fantastiska ”Mållgan” som funnits vid min sida i både vått och torrt under de senaste tio åren.. Vojvoj.. utan henne så hade det nog inte funnits mycket kvar av denna e-lacking  <3

Men i alla fall.. nu ska vi ut och fira. Och vad ska vi fira? Jo… att det är söndag! För det är det faktiskt bara EN enda gång i veckan! Tjohoo ..

IMG_20180826_171859

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.