När mänskligheten är som fulast

När mänskligheten är som fulast

När mänskligheten är som fulast!

Sara Larssons andra bok ”Aldrig mer” handlar om trafficking. Den här boken är precis som hennes första bok (”Den första lögnen”) på många sätt tankeväckande.

Den var obehaglig som tusan på många sätt och det värsta är vetskapen om hur många (till synes) ”vanliga” män som är sexköpare..

Man mår illa efter att ha läst den här boken och ännu mer illa mår man när man får veta hur många människor som faktiskt befinner sig i den här typen av slaveri.

En människokropp går ju att sälja om och om och om igen.. Fy fan!

Läs boken!! Sedan kan du googla och lära dig allt du behöver veta om trafficking och sedan tar du och tänker efter hur lyckligt lottad du är som är en fri människa som lever i ett land som Sverige!

Fattigdom tar fram mycket som är fult i en människa och saker som många tvingas göra för sin överlevnad kan vi inte ens föreställa oss. Men vi kan i alla fall ta del av sådana här historier för att lära oss mer.

LÄS den!!

Ps: Nästan 10 % av männen i Sverige har någon gång köpt sex.. så sannolikt så känner de flesta någon som gjort det. Inte så najs va? Någons son, bror, äkta man, kollega, vän, granne… etc.. och det kan finnas sexslavar i en lägenhet nära dig utan att du ens vet om det! 🙁  Skrämmande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.