Bäst å sämst idag

Bäst å sämst idag

Bäst å sämst idag!

Bäst: Jag är fortfarande BRUUN hehe.. Jag har gjort en sjukt god pastagratäng, jag har en stund alldeles för mig själv här inne i Viggos rum, jag har världens sötaste barn som säger de mest roliga saker så man får skratta flera gånger om dagen haha.. :-D

Dagens sämsta då: Jag hade en skuld på biblioteket på ÅTTIFYRA spänn.. shit va drygt (men jag skyller mig schälv *suck*) och så har jag återigen en konstig låsning i ryggen plus att Jimpa har fått ont i halsen.

Men på det stora hela så är alltså det positiva överhängande mest varje dag numera. Därav det här inlägget som kan tyckas meningslöst för vissa, men för mig är det väldigt relevant ;-)

Må så gott alla som fortfarande spanar in här! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>