Tidernas tårta

Tidernas tårta

Tidernas tårta! Min ”sister in law” alltså Jimmies lillasyster har gjort den här tårtan. Helt otroligt egentligen vad som går att göra med marsipan och en jättedos med kreativitet. Ja, hon målar tavlor och håller på med föreläsningar och har massor med järn i elden hela tiden. Hon är så jäkla cool och lite tråkigt är det att vi missat typ tio gemensamma år.

För det roliga är att trots att jag och Jimpa varit tillsammans i över femton år så har jag aldrig lärt känna hans lillasyster förrns nu typ (!?) Det beror på kanske tusen anledningar men främst på avstånd och även det faktum att inget nytt har kunnat komma in i mitt liv under x antal år på grund av KAOS (både mitt eget och andras)

Det har inte funnits utrymme för något alls och balansen man behöver i sitt liv för att hålla positiva relationer vid liv fanns helt enkelt inte där. Balans är ju för övrigt grunden till ALLT som numera är fantastiskt i min tillvaro.

I alla fall så gillar jag alla nya människor och infallsvinklar i mitt liv. Jag gillar mig själv också och jag gillar att vägen numera är någorlunda rak och plan. Jag uppskattar det som tusan.

Mycket nytt alltså..
Ja, utanför den trygga lilla bubblan finns många nya fina bekantskaper och mycket annat roligt som jag sakta men säkert börjar våga välkomna!

Till exempel så slog jag till en dag och skaffade mig instagram (!?) Vilket jag svurit på att ALDRIG göra. Nu hände iof något som gjorde att jag var mer eller mindre ”tvungen” att göra det.. men det känns ändå rätt okej och till och med lite kul. Jag.. den största bakåtsträvaren av alla 😀

Så ja, nu kan man ju säga att ”den här gamla hunden sitter” trots att jag från början inte ville.

Nåja, bloggen finns ju kvar även om jag hittar nya ställen på Internet att hänga på haha..

Jag vet att jag har betydligt längre startsträcka än många andra vad gäller vissa saker så är det bara. Men det är ändå ganska skönt..

I like it. Vi ses å hörs! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.