Vissa saker går inte att fatta!

Det här är absolut inte ett inlägg som handlar om att gnälla eller skälla. Bara allmänt bara konstatera att jag verkligen inte förstår mig på vissa saker.

Veckans snackisar om vad jag (och några med mig) INTE hajjar:

1. HUR kan man bygga ihop en galleria så fruktansvärt dåligt så att galleriabesökare tvingas att lyssna på tre eller fyra olika sorters musik från butiker som ligger runt omkring ett ställe där man sätter sig för att fika? Kan det vara medvetet för att folk ska skynda sig därifrån eftersom det inte går att ha en trevlig och mysig fikastund? Och hur funkar det för de stackare som tvingas jobba i detta? Tänker man inte på sådana saker när man planerar väggar, golv och tak i en galleria?

Frågorna är många och svaren är få. Finns nog ingenstans att få… *suck*

2. Parfymerade mensskydd! (*uurk*)  VEM vill ens använda sådana? Och varför? Vem kom på något så jävla dumt? Blir det en roligare lingonvecka om det luktar parfym i trosorna? Något mer nasty har jag svårt att tänka mig.

Frågorna är många, men vill jag egentligen veta? Haha…

3. Fortfarande på tapeten: (Första gången jag skrev om det var redan 2013 sedan har jag skrivit om det 2015 och relativt nyligt 2017 och så en gång i vintras)

Alltså… leopardprickigt!! Jag skrev tidigare att jag tror att det är en komplott och nu är det fasn bevisat!! Det ÄR en komplott mot mig eftersom jag är fullständigt allergisk mot det här vedervärdiga mönstret..

Modet brukar ju vanligtvis gå i ”cykler” vad gäller det mesta, men det här förb****e leopardprickiga har alltså INTE försvunnit, utan snarare eskalerat sedan 2013. Det är ta mig tusan överallt och nu är det mer vanligt än någonsin med detta gräsliga mönster än vad det verkar vara med enfärgat. Jag kan inte fatta det! HELT obegripligt!

Jag och min kompis brukar fota hiskeliga saker med leopardprickar på och skicka till varandra följt av en kräksmiley (eller säger man emoji som spyr?!) haha.. och sist jag rensade telefonen på leopardprickiga saker så insåg jag att det var alltför många: Det var duschdraperier, filtar, plåster, lampskärmar, kläder (för både barn och vuxna), det fanns skor, glasögon, smycken, presentpapper, porslin, tapeter, krukor, väskor ja… kort och gott: Det finns precis ALLT i detta hemska mönster! Varför? Vaaaarför? Jag blir galen alltså.. Först och främst så kan jag på riktigt INTE förstå hur det kan vara en sån jäkla masshysteri kring just leopardmönster. Det är tacky, fuuult, opraktiskt och bara allmänt jäkla fantasilöst och sunkigt. Snälla, snälla modeindustri… nu får Ni gärna komma med något nytt. Och eftersom ALLA männschor kämpar så hårt för att se ut som ”alla andra” så kommer väl detta elände bara att fortsätta i all oändlighet *suck* Skicka tillbaks leo-prickarna till 80-talet eller till Gun (kvarteret Skatan profil gjord av Anna Blomberg) Gun är för övrigt den självklara bilden av varför detta mönster är så hemskt!

4. Telefonförsäljare! Förstår mig absolut INTE på… Och med tanke på att de flesta antagligen tycker samma som jag i det här fallet så är ytterligare presentation av problemet fullständigt överflödig haha…

5. Nääe… det vara bara fyra grejjer för tillfället som jag inte förstår mig på  😀

I övrigt så mår jag finemang och livet går sin stilla lunk hemma hos mig just nu. Det mest roliga denna vecka är väl att jag köpte en ny resväska idag men tyvärr så ingick det ju ingen resa haha..

Sist familjen reste tillsammans så gick en av våra två, fina rosa resväskor sönder. Men som tur var så blev vi kompenserade av Ving och idag hittade jag äntligen en likadan Epic pop i största modellen till vrakpris. Den är silverfärgad och passar superbra med den lilla rosa. Så nu drömmer jag mig bort från Sverige igen. Om jag har tur så kanske jag har både tid och råd att åka på en liten semestertripp till innan året är slut..

heart

IMG_3302 (2)

Heej då Rhodos! Ses snart igen hoppas jag.. Eller åtminstone nästa år?! Med samma rosa väska och samma härliga sällskap!

😀

Hoppas alla har det bra denna höstiga tisdag! Kram å vi hörs  😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.