Ett acceptabelt beroende?

Ett acceptabelt beroende

Ett acceptabelt beroende..?

Alla mina smörjor för läppen är min last och ett vardagligt beroende som jag haft mer eller mindre sedan jag slutade röka för 22 år sedan.

Jag är inte slav under nikotin i någon form. Jag knarkar inte och jag super inte och inte heller är jag fast i något annat beroende som yttrar sig i olika beteenden, så det här känns ändå som en ganska ”Light” version av något som kan liknas vid ett beroende som ändå påverkar mig ibland.

Om jag till exempel går hemifrån och märker att jag (ve och fasa) glömt min läppmoja så torkar ju läpparna ihop direkt och så måste jag in nånstans och köpa något akut. Därav min mängd här hemma 😀

För varje gång jag städar och tömmer fickor på jackor och jeans så dyker nästan hela min samling upp och ja, när jag ser (nästan) alla så här på en gång så förstår jag ju att det är en rätt så ansenlig mängd.

Det finns en skål för dessa i mitt badrum så jag ska aldrig någonsin bli abstinent när jag är hemma i alla fall 😀 Alla är mina favoriter, men den i mitten har en särskild plats i min ficka, i mitt hjärta och på min läpp.

En del tycker att jag är lite knäpp och att min addiction är konstig, men jag vidhåller ändå att det är bättre än cigaretter och snus som är långt äckligare och framförallt farligare än mitt relativt oskyldiga beroende!

I alla fall så tänkte jag bara säga: Hej o ha en bra dag. 🙂 vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.