Tid och energi…

… vill jag ha och behöver i MASSOR just nu!

Idag fick jag veta något som gjorde mig så himla ledsen och jag bara går omkring och gör ALLT och INGET på samma gång.. Allt för att skingra tankarna och INGET för att jag inte riktigt orkar.

Jag blir så himla trött på mig själv, men förstår ändå att saker och ting måste få vara som de är. Jag kan inte bestämma vissa saker och jag måste helt enkelt bara acceptera att saker händer vare sig jag vill eller inte.

Jag önskar bara att jag hade lite extra energi just nu för att kunna hantera jobbiga saker lite bättre och just idag så känner jag mig faktiskt som ”Helena sex år”.

Ja, det är som Ni förstår ingen rolig syn.. *suckar* Jag känner mig bara så… så.. upp och ner och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Jag stökar runt och vimsar omkring och just nu så bara längtar jag till jobbet imorgon för att kunna tänka på annat.

I alla fall så hoppas jag att det just nu finns lite extra beskydd att få och att alla de som finns, men som inte syns gör vad de kan för att hålla ordningen här på jorden ett tag till… så som JAG vill ha det!

(Snälla..??!)

IMG_3199

I Grekland fanns det många symboler med ögon överallt…

Jag älskar ju som bekant det beskyddande och allseende ögat!

Ögat är en enormt stark och kraftfull symbol.

heart

För övrigt så vet jag inte annars vad jag ska skriva om här i bloggen just nu.. hmm… Jaa.. Kanske en liten uppmaning om att Ni som läser passar på att tala om för dem Ni älskar att Ni gör just det!

För när man minst anar det kan det vara för sent..

IMG_3309

Här bor några som jag älskar.. Så trist bara att man inte kan hälsa på..

Var rädda om Er och varandra!

*kram*

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja livet är, som man brukar säga, inte alltid en dans på rosor, och som Nicco då brukar påpeka, vem vill ens dansa på rosor…dom har taggar. Finns sällan några tröstande ord man kan ge, utan man får ge sig själv, tid. Tid att minnas, glädjas åt lyckan att man fått känna en viss person och givetvis sörja. //Kramar

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Så sant .. du är alltid så klok Maria <3 hoppas vi kan ses nån dag snart? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>