En e-lack pumpa

En e-lack pumpa

En e-lack pumpa!

Tänka sig.. jag har aldrig någonsin stuckit kniven i en pumpa trots att jag är morsa (!?)
Men nu har jag åstadkommit min första, och tjaa.. jag måste säga att jag är ganska nöjd. H*n ser uttrycksfull och lite småjävlig ut och de var väl det som var meningen 😀

På tal om småjävlig förresten.. häromdagen hittade jag ett intressant bås uppe på S&F båsloppis.. innehållet var till stor del mina gamla kläder (!!) Vilket först och främst var anledningen till att jag stannade upp och kollade lite extra.. någon som jag en gång kallat för ”god vän” lyckades reducera sig till mindre än fågelskit när jag upptäckte att hon dessutom lagt ut en bok till försäljning i sitt usla bås. En bok som jag uttryckligen sagt att jag ville ha tillbaks efter att hon läst den eftersom den betyder mycket för mig av många anledningar..

Jag löste det hela smidigt genom att helt enkelt köpa tillbaks min egen bok. Men jag passade också på att lämna tillbaks lite av den negativa energi som hon skapat i mitt liv och som definitivt inte tillhör mig längre.. så jag antar att det var meningen att jag skulle stanna till just där och då.

Med tanke på hur längesen det var som jag var där uppe på båsloppisen så tror jag absolut att det var någon mening med det hela 🙂

För övrigt så hade jag nog skänkt bort alla gamla kläder till röda korset eller dylikt om det var jag som ville göra mig av med en gammal polares före detta paltor.. fast å andra sidan så kanske det känns bättre just för henne att få göra sig några tior på mina gamla kläder 🙂 haha.. det är hon ju ändå värd kan jag tycka.

Och.. så fick jag ju tillbaks min bok också! Den kan jag för övrigt varmt rekommendera Er att läsa: ”Aprilhäxan” av Majgull Axelsson. Jag har skrivit om den boken i bloggen förr… Den är så himla bra! Läs den. Garanterat en bok som lämnar avtryck.

I alla fall.. hoppas Ni mår bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.