En dagens vad-jag-har-på-mig-just-nu var ett…

En dagens vad-jag-har-på-mig-just-nu var ett...

En dagens vad-jag-har-på-mig-just-nu var ett tag sedan..

De här fantastiska jeansen med sidofickor köpte jag på kappahls barnavdelning någon gång för kanske tio år sedan. Absoluta favoriter som numera faller sönder för varje gång de används. Om någon vet var man kan hitta liknande får Ni gärna berätta :-)

Annars har jag min finfina ekologiska tröja stickad i bomull som jag lyckades köpa billigt på Åhlens för nåt år sen. Och skorna med kardborrestängning.. så otroligt underbara och förmodligen det bästa som hänt mig under förra vintern haha… (i klädväg alltså)

I alla fall: Jag älskar verkligen kläder och skor som är SMARTA (Ni vet vad jag menar) ;-)

Nåväl, det var ett litet livstecken från mig! Nu far jag på jobbet.

Tjingeling! Kram å Godnajt! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>