Tänka sig

Tänka sig

Tänka sig.. idag har det har gått hela sju år sedan vi gifte oss!

Det är nästan overkligt hur snabbt tiden har gått under de här åren. Vi har upplevt så mycket roligt tillsammans och vi har också haft vår beskärda del av sorger och besvär (precis som alla andra vanliga människor har det)

Vi har gjort så mycket både för och med varandra och för varje år som går så verkar tillvaron bli både lättare och roligare (tro det eller ej)

Att vi gifte oss mitt under den mest kaotiska perioden i vårt liv hade många anledningar.. men den största anledningen var ju såklart kärlek. Kärlek både till varandra och till våra barn. Men vi ville också visa omvärlden att vi fortfarande stod stadigt.. tillsammans!! För det fanns de som ville krossa oss med ALLA medel.. men vi överlevde! Tillsammans  <3 och nu handlar livet äntligen om att LEVA istället för att bara överleva. BIG difference! Tillsammans förresten.. ett underbart ord. Eller hur?

Jimmie är i alla fall den mest fantastiska man jag någonsin mött. På honom blir jag aldrig trött.. haha..

Ps: Jag tyckte att JAG var ganska brun i somras.. och sen hittade jag den här bilden från när vi var på Teneriffa! Jimmie har helt galet pigment. Man behöver bara säga: ”solsken” så blir han brun haha.. och på tal om det.. snart blire solresa igen 🙂 tjohoo..

Ha det bra alla som fortfarande spanar här inne!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Man får gratulera till era 7 år och hoppas att det blir många många fler, mest med ljusa stunder. //Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Tack Maria 🙂 vi kan väl försöka ses nån dag snart igen? Utan spöken haha… Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.