Några dagar i hemmabubblan har passerat och…

Några dagar i hemmabubblan har passerat och...

Några dagar i hemmabubblan har passerat och jag känner mig mer än nöjd över semesterveckan.

Idag är det dags att masa sig iväg till gymmet för att kolla om formen ligger lika bra som innan jag for iväg :-D

Hoppas det! För nu ska jag ladda inför 2019 och bli ytterligare en bättre och starkare version av mig själv :-) 2018 lyckades jag faktiskt med alla uppsatta mål i alla mina kategorier så nu vet jag ju att jag kan. Även när saker känns motigt och svårt så både KAN och orkar jag. Det känns fantastiskt.

Det som är tråkigt är när det dyker upp personer som vill ge mig dåligt samvete för att jag mår bra nu och faktiskt.. jag blir lite ledsen över det, men å andra sidan så är det också en påminnelse om hur dåligt jag har mått en gång i tiden.

Jag tänker inte ha dåligt samvete längre, för det jag hittills åstadkommit har jag gjort på egen hand och trots att jag för bara några år sedan var på väg att krascha rejält så lyckades jag (trots allt) hålla näsan över vattenytan och för det är jag så otroligt tacksam.. jag är ödmjuk inför det faktum att jag nu får LEVA.. istället för att ”bara” överleva..

Men jag vet också att jag behöver vara uppmärksam på vad som händer både inombords och utanför mig själv för att kunna behålla min hälsa.

Jag försöker vara nära min intuition och jag gör vad jag kan för att uppmärksamma min magkänsla när den vill säga mig något. Det är betydligt lättare att lyssna inåt numera, när jag inte känner mig lika trasig.

Ibland tänker jag ju som bekant alldeles för mycket och det har jag accepterat. Det finns mycket som fortfarande skrämmer mig, men trots allt det som ibland gör mig livrädd så måste jag ändå ta ett djupt andetag och faktiskt möta det jag är rädd för.. det är svårt men förmodligen nödvändigt.

Det enda som är trist är när jag förväntas ha dåligt samvete över saker som jag 1. Inte har gjort. 2. Sånt jag inte kan påverka och 3. För att jag är den jag är.

Jag vill bara få vara jag :-) och det tog mig trots allt 44 år att bli den jag är exakt just nu.. så jag fortsätter gärna i samma spår för jag inser att jag är ganska bra på att va jag! <3

Ha de gött alla Ni! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>