Review?

Då vare dax igen.. ännu en liten nyårskrönika så här strax innan årsskiftet.. Here we go:

Januari:

pool

Januari var kall och jobbig. Jag jobbade mest, men vi hann ta oss iväg på en skön resa till solen med goda vänner varav en av dem fyllde jämt! Hur trevligt som helst.. (som alltid)

Februari:

Minns jag knappt om jag ska vara ärlig.. Jag minns att det var ganska kallt och att jag hängde med näsan i olika böcker all min lediga tid. (Tråkig? Inte alls!) Jag hade min vintermånad i ide typ.. Och snabbt gick februari över :-D

1519460030_46702573322Vintermånad + massor av böcker= sant!

Sen blev det…

Mars:

I mars månad hann jag dra iväg på till Gällivare och hänga runt på Dundret och ägna mig åt skidåkning en hel del. Det var galet mycket snö och jag skottade taket hos min mormor. Jag var ledbruten i några dagar efteråt. Jag har ju vuxit upp bland snö och is, men såna här snömassor som det var detta år har jag fasn aldrig sett haha…

IMG_2013

Och så äntligen:

April:

IMG_2109

I April började vi alla så småningom tina upp ur vinterdvalan. Det var fokus på kidsen och alla positiva förändringar som vi stod inför. Vi var alla glada och nöjda över allt det som erbjöds till hela våran familj. Oro kring framtiden skingrades äntligen och vi kunde alla börja leva och vara precis så som vi ville vara! Fantastiskt på tusen olika sätt  :-)

heart

Maj:

I Maj så bestämde sig en viss person för att han ville klippa bort sitt långa hår. Det är nog det jag minns bäst… Och att det var väldigt varmt för att vara Maj!

IMG_2222

Och så äntligen sommar…

Juni:

En av de bästa månaderna i hela mitt liv.. Vi drog iväg till Teneriffa hela familjen och det var ju såklart HELT UNDERBART!

IMG_2318

Först var vi tvungna att åka tåg för att komma till flyget.. Trötta var vi, men mysigt hade vi..

heart

IMG_2820

Playa el Duque. Superhärligt! Lille B lärde sig simma också..

IMG_2853Jag samlar på solbränna och leker rockstjärna.. :-D

Juli:

Trots att jag jobbade hela sommaren så hann jag dra iväg till Gällivare och njuta av den varmaste sommaren på länge. Jag hann hänga runt i Sammakko och leva lite härligt stugliv.. himla mysigt! Påminde mig själv om att det är något jag ska göra oftare i framtiden.

IMG_2964

Sommarens bästa bild på lillkillen tror jag..

:-D

IMG_2980

Jag badade i hav, älv, pool och sjö inom loppet av några dagar…

Augusti:

Ja, det här var var verkligen MITT år. Jag hade sjukt roligt under hela Augusti och jag åkte iväg på min tredje utlandsresa med min bästa vän. Vi stack till Rhodos och hade det bara så… himla BRA! Jag myste dygnet runt och ville aldrig åka hem :-D

Vi bodde dock INTE på HOtell Helena..

IMG_3247

:-D

Jag smygfotade en snubbe på stranden som påminde om Jimmie.. hihi..

IMG_3271

Han var ganska göllig.. hehe..

IMG_3297 (2)

Jag har nog aldrig varit så brun som denna sommar..

Helt galet!

IMG-20180828-WA0004~3

September:

Jag hittade Jimmies stulna cykel ensam och övergiven på stan. Det var nog det mest minnesvärda som hände i september. Annars jobbade jag mest och förberedde mig på att gå i ide för vintern.

1536763795_46702573322-1024x1024

Jimmies gröna bebis som betyder så mycket för honom :-D

Oktober:

Jag och Jimmie åkte på kryssningen 90-talsvågen, men tyvärr finns det inte så många ehrm.. rumsrena bilder från den helgen haha.. Men ja, det var sjuuukt kul i alla fall!

unnamed

(Å snart kommer kapitel 2..)

November:

November var en galet jobbig månad för mig på tusen olika sätt för hela mig och för hela min familj. Jag tänker inte ens ladda upp någon bild, för November 2018 vill jag helst bara glömma. Det var en mardrömsmånad… men som tur är så blev det ändå äntligen…

December:

Och jaa… här är vi nu helt enkelt  :-D

Det största och bästa som hände var att en person jag tycker om blev friskförklarad från långvarig sjukdom och två andra som jag också tycker jäkligt mycket om kom med ett efterlängtat bebisbesked…

Plus att jag fick åka utomlands för fjärde gången detta år  :-D

Underbar månad! Vi träffade så många härliga människor på Gran Canaria som för alltid etsat sig fast i våra hjärtan..

heart

IMG_3408

Stor & Liten

Ja, 2018 var ganska snabbt summerat och det var väl skönt för nu e jag TRÖTT!  :-D Kl 22-gränsen är passerad med råge… haha…. Men i alla fall:

Gott Nytt år till alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>