Efter den gamla vanliga förseningen med SJ och…

Efter den gamla vanliga förseningen med SJ och...

Efter den gamla vanliga förseningen med SJ och en extremt tidig morgon så får jag äntligen slå mig ner framför brasan hemma hos mormor i Gällivare :-)
Nu blir det pensionärsliv i dagarna tre och jag ska bara mysa på alla plan: sovmorgonar, gnistrande snö och vita dagar, dejt med svägerskan, thaimassage, inga tider att passa och inga krav..

Hur skönt som helst! :-D

Tågresan idag förresten! Den var av det intressantare slaget då konduktören vid biljettkontrollen stannar upp och utbrister: ”Men.. det är ju Helena Springare.. va gör du nu för tiden??” Haha..

Ja, tydligen så har vi hängt i samma kretsar under mina vilda år i Göteborg och jag kunde dra mig till minnes vissa gemensamma nämnare även om det mestadels handlar om sådant jag gärna skulle ha glömt för alltid..

Jag fick veta både lite trevliga men också väldigt sorgliga saker om en och annan gemensam bekant och konstaterar ännu en gång att världen är kusligt liten och att vi alla hänger ihop på märkliga små sätt som inte alltid går att förklara men som ändå ter sig logiska.

Ja, det var en händelserik resa och sista sträckan hade vi sällskap med en jättetrevlig kvinna som gjorde att resan gick i ett huj.. även mötet med henne visade hur liten värld vi ändå lever i med tanke på hur många gemensamma nämnare som ofta dyker upp i möten med andra människor.

Intressant är dagens ord.. och nu har jag inte så mycket mer att berätta. Känner mig mest slö :-D

Ha en skön kväll alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>