De gick inte att motstå..

De gick inte att motstå

De gick inte att motstå.. skorna jag hittade på Rhodos med vibbar från 90-talet :-D

Det kan inte hjälpas att jag är medelålders med råge.. skorna fick mig att känna mig som en riktig spajs görl (lazy spice kanske?) Haha.. och ja, jag hade ju mycket skoj på nittiotalet så en liten flashback tyckte jag att jag kunde unna mig faktiskt.

Sen har jag på mig en sjukt snygg klänning / tunika / tröja / nattlinne eller vad det nu är för plagg som jag hittade på myrorna för en billig peng. Den är i 100% silke och känns galet lyxig inifrån och ut. Jeansen är ett par gamla men sjukt snygga Crocker och dem betalade jag bara 20 spänn för på Röda korset.

En helt outstanding outfit om jag får säga det själv och självgod som jag är så måste jag också poängtera hur jäkla snygg min solbränna är och hur bra dagens outfit framhäver den ;-)

I övrigt så sitter jag här och är lite orolig för imorrn då jag ska sövas för att farbror doktor ska laga min trasiga navel.

Det är tydligen ett ganska snabbt och enkelt ingrepp, men det känns ändå lite läskigt. Så därför sitter jag här ikväll och är allmänt ytlig..

Dagens outfit är ändå lite kul och numera är det mesta i garderoben sånt som jag antingen har snott (jag menar LÅNAT) ur sonens garderob, eller galna secondhand fynd. Bägge är att föredra faktiskt men jag inser att lånandets tid snart är förbi eftersom ungen snart vuxit förbi sin gamla morsa. Det är ju precis som det ska vara :-D

Men lite sorgligt ändå.. både för mig och min garderob.

Nåväl. Slutbabblat för ikväll. Jag går och sover. Godnajt alla! Kram på Er.

6 kommentarer

 1. Anders

  Dagen innan en skrämmande naveloperation är man väl ursäktad ifall man ägnar sig åt lite navelskådande hur ytligt det än må vara ;-)

  Allvarligt talat: Operationen kommer att gå galant! Good Night and Good Luck!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Anders. :-) det jobbigaste just nu är att inte få äta. Jag är ju van att äta ganska ofta med start kl 6 på morgonen! Hoppas allt är bra med dig. Kram

   • Anders

    Jag sa ju att operationen skulle gå bra! Vassa knivar och sytråd är till nytta ibland!

    Känner igen det där med mat- och sovklockan. Vi som inte har så mycket hull att ta av är beroende av regelbundet födointag för att inte bli alldeles vimsiga i pallet samt drabbas av kurr i magen ;-) Men vilken tur då att du har en man som är klok nog att snabbt förse dig med hamburgare för att återställa balansen :-)

    Och med tanke på hur mycket skäll sjukvården i sverige får så förtjänar de beröm när det fungerar, eller hur. Over and out for tonight!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

     Hej :-) Ja mat och sovklockan fick ju verkligen fnatt av denna dag haha.. sitter här och tittar ut genom fönstret med en kopp te i högsta hugg. Avslutar med lite tomscrollande på telefonen så hoppas jag kunna sova sen. :-D klockan är ju halva (!!!)

     Ja vilken fantastisk sjukvård vi har.. (för det mesta i alla fall) varför kan inte folk se och förstå det?? Ibland tror jag att vi har blivit för lata och bortskämda med vissa saker.

     En vistelse på ett sjukhus i ett fattigt land kanske skulle ge lite perspektiv! Hoppas du sover gött. Ska göra ett eget försök nu! Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Oj…ja, en operation är aldrig rolig, men det kommer nåt gott ur dom (annars gjordes dom knappast :D ). Hoppas att du snabbt är på benen igen, och det navel onda, ett minne blott. //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   När.. men nu är det skönt att den blir gjord för naveln blir bara jobbigare för varje dag och nu har det börjat knaka i den ännu mer haha.. hoppas vi kan ses nån dag framöver förresten.. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>