Tid som gått och tid vi fått

Tid som gått och tid vi fått

Tid som gått och tid vi fått..

När jag träffade Jimmie för 16 år sen så reflekterade jag knappt över att han hade en lillasyster.

Hon var bara 16 år då och i den åldern är man ju inte alltid superkompis med sina syskon.. men i alla fall så har ju allt som händer någon slags mening och efter att hon blev mamma till mina barns första och (hittills) enda kusin för fem år sen så blev ju läget lite annorlunda såklart..

Idag är hon en av mina absoluta favoritperson i hela världen. En klokare, smartare och starkare tjej får man leta efter.

Hon är galen, rolig och helt jäkla fantastisk. Hon går alltid sin egen väg och skiter fullkomligt i vad folk tycker om det.

Min fina svägerska är ett härligt inslag i mitt liv och jag önskar att den här fina och färgstarka kvinnan bodde lite närmare än 52 mil bort.

Nåväl.. För oss norrlänningar så är det ju bara ett stenkast. :-D

Vi spanade in Nunisvaara i helgen och det var länge sen jag skrattade så mycket. Det känns som att det kunde behövas efter de tråkigheter som drabbat familjen. Men nu är det slut på skador och sjukdomar har jag bestämt och resten av året ska bli AMAZING!! Oh yes!

Hälsningar från ett SJ-tåg någonstans i närheten av Boden

IMG_20190616_010337

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Breaking news in my life:
Always nice bloggtalk:
Just different stuff:
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.
Senaste inläggen
Moments