Lite typiskt mig

Lite typiskt mig

Lite typiskt mig!!
Att påbörja projekt ”måla-om-köksbordet* på en lördagkväll haha..

Jag borde nog ha gått på krogen istället :-D eller näe..

Men i alla fall. Det här bordet köpte min lillebror åt mig begagnat från nån i Överkalix för 500 spänn för åtta år sen. Jag har målat det en gång och nu är det dax igen. Tänkte måla med kalkfärg den här gången och det ser sjukt snyggt ut på alla bilder som jag spanat in. Hoppas bara att jag får önskat resultat och  är att deth är hyfsat hållbart med tanke på vad ett köksbord i vår familj får stå ut med.

Fast å andra sidan är ju alla i familjen rätt stora nu och hackar inte i bordet med diverse bestick. :-D (eller… nog händer det väl att jag själv gör det ibland)

Det är i alla fall skoj med ett lagomt projekt här hemma. Dessutom hörde jag att det ska regna i en vecka så då vet jag ju vad jag ska hitta på ;-)

Well, nu tar jag paus med popcorn å häng i soffan! Ville ba säga Hej till alla som fortfarande spanar in bloggen <3

2 kommentarer

 1. grandmother

  Jag ska börja slipa vårt matbord i höst. Först hade jag tänkt hålla till i uterummet och slipa men det är så stort och otympligt att flytta så det måste nog göras på plats. Men allt slipdamm…… vad gör man åt det? Jag fasar för att börja överhuvudtaget. Hur löser du det?

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Vilket roligt projekt :-)
   Jo det där med slipdamm är ju alltid lika drygt.
   Sist jag höll på så köpte jag en black& Decker slipmus med ett munstycke där man fäster dammsugarröret. Det tar bort det värsta men inte allt förstås.

   Men jag brukar flytta bort alla krukväxter och mindre prylar så att de inte ska bli så dammiga.

   Mot bord var vänligt nog att släppa ifrån sig stora sjok av färg så jag hoppas på minimalt med slipning sen.

   Lycka till med ditt bord. :-) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>