Hyperaktivitetsveckan avslutades med lite…

Hyperaktivitetsveckan avslutades med lite...

Hyperaktivitetsveckan avslutades med lite rejsande på krogen igår kväll.

Jag sprang på min före detta pojkvän som jag hängde med för många år sen. Han är lika fin nu som han var då 🙂 vi drack öl och surrade och så tvättade jag bort något grönt som han hade i målat i ansiktet haha… Typiskt mig.. att hålla på sköta om folk på krogen så där i förbifarten: Tjata på en full tjej att dricka vatten, hålla handen ner för en trappa, hålla koll på väskor å prylar etc..

Men ja, vi måste alla bli bättre på att ta hand om varandra. Det är en hård och elak värld där ute och krogkvällar är ju som en extra farlig djungel för den som är för packad!

Hängde i alla fall runt med min man, min lillebror och några fler trevliga snubbar. Cyklade hemåt i tid och drack några få öl bara och ÄNDÅ.. så mår jag lite konstigt idag. Tror att jag mår för ”bra” för att jag ska tåla alkohol.
För ju mer regelbundet jag lever, desto sämre tål jag alkohol har jag märkt. Kroppen pallar liksom inte att bli förgiftad för det är ju det man blir när man dricker.

Nä fy.. nu ska jag återgå till min skalman-livsstil och vara så regelbunden jag bara kan så att jag kan vara den bästa versionen av mig själv 😀

Nu har i alla fall min man smitit iväg på nån utbildning och jag ska dricka kaffe å äta pepparkakor ända fram till lunch. Jag är helt ensam och det händer ju inte så ofta så nu ska jag njuta av lugnet och om det finns en gnutta hyperaktivitet kvar i kroppen sen så ska jag måla mitt köksbord haha.. jaa.. om man inte har små projekt så blir det ju så tråkigt i tillvaron! 🙂

Ha en skön dag.. å PS: Hoppas att Du inte är så bakis idag (Du vet vem Du är) 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.