Edward Riedl (M)

Alliansen nu större än de röd-gröna

I både Synovates och Demoskops senaste opinionsmätningar har alliansen nu större stöd hos svenska folket än de röd-gröna. Med bara tre månader kvar till valet är det jämt och spännande. När det kommer till krita tror jag många föredrar Reinfeldt och Borg framför Sahlin och Ohly.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Leif

    Tycker det är ganska intressant, ni låg under så länge dom rödgröna inte berättade vad dom tänkte göra. Nu när dom gjort det så tar ni över ledningen. Intressant att folk är så förbannade på er att dom hellre vill ha något annat, men de rödgrönas vägval gör det omöjligt för dom som föraktar er politik att rösta på något annat. Säger en del om politikens karta i dagens Sverige. Våga vägra rösta är mitt recept

  2. Krister Klermalm

    Hur valbarometern ser ut innan valet när erat valmanifest blir kännt får vi vänta och se om vågskålen förs över igen eller inte. Säg inte hej föränn du är över ån.

  3. lf

    Har någon hört ER kommentera då de legat under i opinionsundersökningar.Jag har sagt det förut men jag säger det igen.EV tror att han kan sortera ut medgångar och glömma motgångar.Om han inte kan hantera motgångar blir han nog inte en bra riksdagsman.

  4. Vårfloden verkar taga fram de insnöade=ljusare tider

    Helt klart skall vi som tror på alliansen glädjas.
    Ohlyansen är ur mina ögon en plopp,tänker er blandningen av kommunister,socialister och de gröna som tror att vi svenskar ensamma skall klara miljön och världspolitiken.
    Som världen har utvecklats så är ett Europasamarbete enda möjliga vägen till fred och miljö i framtiden.
    De som visar att man tror på detta är Alliansen.
    Det är bra att Moderatbloggarna håller oss andra underrättade om opinionen och det är bara att hoppas att norra Sverige vaknar,för här är många insnöade fortfarande.

  5. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-05-28 08:32)
    I en demokrati är det få som får precis som de vill. Däremot erbjuder det politiska landskapet två olika vägar för Sverige och att inte rösta innebär att du lämnar ansvaret för detta vägval till andra – Inte att demokratin slutar fungera.

  6. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2010-05-28 10:44)
    Det kan som sagt hända mycket fram till valdagen. Men jag glöds åt att vi i alliansen för några månader sedan var uträknade och numer faktiskt leder vissa opinionsmätningar. Min slutsats är att det troligen blir en jämn valrörelse.

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-28 18:02)
    Jag tror inget jag skriver eller säger någonsin kommer att falla dig på läppen. Däremot får man beundra med vilken ihärdighet du orkar krisitiserar andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.