Edward Riedl (M)

Jag blir förbannad…

Jag blev riktigt förbannad när jag läste tidningen  vid frukost och såg vad socialnämndsordförande i Umeå Eva Andersson (S) blivit utsatt för. Demokratiskt valda företrädare skall inte behöva stå ut med den här typen av trakasserier. Sådant hotar i grunden vår demokrati när människor skall bli rädda för att göra sitt arbete. Jag känner Eva som en duktig politiker med sort hjärta även om vi tillhör olika partier. Stå på dig Eva och ge inte upp för sådana här trakasserier.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Leif

    Men demonstranter som visar sina åsikter, som i sin tur blir trakasserad av motståndare, videofilmad av polisen, riskerar repressalier från arbetsgivare pga att man sagt sin åsikt. Dom kan man tysta. Ni är så enögda. Vanliga människor blir också trakasserade för sina åsikter och sitt arbete för politiska saker. Ser inte skillnaden, varför gör politiker det för?

  2. Johannes

    Var det inte (M)ikael Sundling som jämförde en S-kvinna i Vindeln med Stalin? Det gick så långt att hon avsade sig alla sina politiska uppdrag.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-06-24 14:26)
    Jag är osäker på om jag riktigt förstår vad du syftar på. Men om du menar personer som bryter mot lagen så behandlas de givetvis på annat sätt. I en demokrati bestämmer folkvalda vilka lagar och regler vi skall förhålla osss till. De som väljer att bryta dem (oaktat de tycker de har rätt att göra det för att markera sin politiska ståndpunkt) skall givetvis behandlas som lagbrytare och inget annat. Det är inte valfritt att välja vilka lagar man vill följa. Så jag tror vi har olika uppfattningar här om jag inte helt missförstått vad du menar.

  4. Edward Riedl

    Svar till Johannes (2010-06-24 21:33)
    Det går inte att jämföra på samma dag. Givetvis är det fel att gå mot röd gubbe men att jämföra detta med bankrån och säga att även det är fel leder bara fel. Vi som tror på demokratin och det öppna samhället måste hela tiden motarbeta systemhotande brottslighhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.