Edward Riedl (M)

Liv Granbom står till både väljarna och partiets förfogande för tunga uppdrag

 

I ett samtal med Västerbottensnytt säger Liv Granbom att hon inte vill bli gruppledare men att hon gärna kan tänka sig att stötta upp någon annan. Göran Persson tackade bestämt nej flera gånger innan han blev partiledare och statsminister – Inget konstigt i detta. Att en statsvetare vid Umeå universitet sedan lånar ut sig för att göra detta till något sensationellt får stå för denne. Men det viktiga budskapet till er väljare är följande: 1. Vi moderater försöker först vinna val innan vi fördelar poster – Det är ni väljare som avgör vilket inflytande vi kommer att ha efter valet. 2. Liv Granbom (jag har självfallet pratat med henne) står till förfogande för de uppdrag landstingsgruppen önskar hon skall ta efter valdagen. Samtidigt har hon stor respekt både för att det finns många duktiga företrädare på våra listor samt det faktum att vi har tre listor för de olika delarna i länet. Det handlar inte om vilken lista som är störst i vårt parti – Vi är ett lag i hela länet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>