Edward Riedl (M)

Svensk ekonomi på högvarv

Den svenska ekonomin går nu på högvarv. BNP-prognoser skrivs nu upp av allt fler aktörer på marknaden. Arbetslösheten minskar snabbt, exporten ökar och framtidstron växer. Det är ingen slump att det ser bra ut för svensk ekonomi. Alliansregeringen har gjort ett bra jobb under den globala finanskrisen och Sverige står nu starkt rustat för framtidens utmaningar. Svenska företag måste kunna hävda sig mot konkurrensen från Kina, Indien och Brasilien för att kunna växa och anställa fler. Sverige behöver en företagarvänlig politik som syftar till full sysselsättning på arbetsmarknaden.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Pelle

    Det är mycket som går på högvarv i alliansens Sverige – försörjningsstödet ökar – ungdomsarbetslösheten är störst i Europa – pensionärerna ”lider” – Egoismen sprider sig i samhället, är detta något att jubla åt hr högerman?

  2. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-08-30 10:59)
    Din beskrivning av verkligheten är inget jag delar. Dessutom visar det sig att allt färre väljare gör det också. Ni (röd-gröna) trodde tydligen att ni skulle kunna vinna valet genom att svartmåla alliansen och Sverige. Det verkar dock som de flesta börjar genomskåda er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.