Edward Riedl (M)

Opinionsläget ser allt bättre ut för alliansen

Med 19 dagar kvar till valet ökar alliansen ledningen i opinionen ytterligare i den senaste Skop-mätningen. I aftonbladets mätning av Uninited minds får socialdemokraterna sitt svagaste stöd någonsin. Socialdemokraterna under Mona Sahlin samlar snart inte mer än var fjärde väljare bakom sig. För oss som vill se Fredrik Reinfeldt som statsminister och Anders Borg som finansminister även efter den 19 september är det minst sagt trevliga siffror. Nu gäller det bara att jobba hela vägen fram till mål med att övertyga väljarna om varför jobblinjen är det bästa för Sverige. Vi moderater i Västerbotten kommer att göra allt vi kan för det.

Läs mer här, här, här, här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>