Edward Riedl (M)

Rondellhund i älven

Idag såg jag en rondellhund ute i älven efter min vanliga promenadrunda. På ett av betongfundamenten står en röd hund i älven mellan Strömpilen och stan. jag kunde inte låta bli att fotografera och lägga upp på bloggen.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. Krister Klermalm

  Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar gällande utbetalningarna av försörjningsstöden sker god tid innan dagarna 28, 30 och 31 – då bland annat autogiro dras på kontot?

  Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar för sitt handlande kring försenade utbetalningar att kommunen står för alla extra utgifter, kostnader etc – oavsett vad för faktura som gäller i normen eller inte – av följden av detta?

  Utbetalningsdag är inte reglerat, läs på. Har du sett detta reglemente så vill jag se den. För finns den varför utbetals inte ändå försörjningsstödet i god tid för autogiro även så jag ansökt själv i god tid att dem ska hinna med det.

  Ska den folkbokförda Kommun ska kunna neka en försörjningsstöd bara för att du vistas i en annan kommun av en låg elräkning för att ha umgänge med barnen eller/och söker jobb?

 2. Edward Riedl

  Svar till Krister Klermalm (2011-08-15 01:13)
  Snälla du. Jag svarar i snitt på kommentarer varannan vecka i klump. Du får bara ett svar oavsett hur många gånger du än ställer samma fråga. Så snälla du – Ställ inte samma fråga i varje blogginlägg jag skriver.

  Vi har ett bra skyddsnät i Sverige jämfört med alla andra länder i världen. Trots detta finns det ibland skäl att se över både regelverk och rutiner för att människor inte ska fara illa. I just ditt fall kan jag inte uttala mig då jag inte vet mer än vad du skriver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>