Edward Riedl (M)

Justitieministern inviger Lycksele tingshus

Idag har jag varit i Lycksele och hälsat på mina partikamrater där och varit med när vår justitieminister Beatrice Ask invigde tingshuset. Fantastiskt roligt att vi lyckades behålla tingsrätten i Lycksele när den gamla socialdemokratiska utredningen föreslog att allt skulle centraliseras. På första bilden är ministern, jag och partikamraterna från Lycksele när vi ätit lunch tillsammans på Gammplatsen. På den andra bilden klipper ministern bandet in till tingsrätten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>