Edward Riedl (M)

Det går att göra vinst även inom flyget

Flygbranschen har sedan avregleringens tidevarv började haft det svårt med lönsamheten. Det har varit en bra utveckling för oss kunder som fått allt fler flygbolag med bättre biljettpriser att välja mellan. Antalet destinationer har vuxit lavinartat precis som våra möjligheter att resa. Det har i grunden varit en fantastisk utveckling som fört världen närmre. Samtidigt har omställningen för de gamla statliga monopolflygbolagen varit hård. Dålig lönsamhet, ägartillskott och nu konkurser. Samtidigt finns det flygbolag som vuxit fram och anpassat sig till den nya tiden. Ryan Air och andra lågprisbolag går faktiskt riktigt bra. Nu senast presenterar faktiskt också Malmö Aviation vinst för sjätte året i rad. Så det går faktiskt att tjäna pengar för välskötta företag på en så hård marknad som flygmarknaden också. Långsiktigt är det givetvis nödvändigt att det ser ut så.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-02-17 18:34)
    Man kan tycka mycket om detta företag. Men de är ett av de snabbast växande flygbolagen vilket innebär att kunderna gillar dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>