Edward Riedl (M)

Fler klarlägganden kring Kvarkentrafiken

 

Igår kväll gick det här inslaget på västerbottensnytt. Det är glädjande att andra socialdemokrater som t.ex. Marie-Louise Rönnmark (S) faktiskt bekräftar vad vi hela tiden varit överens om. Att Umeå kommun och inte regeringen skulle betala i den första fasen. Jag är fortsatt besviken på både Lennart Holmlund (S) och Bertil Hammarstedts ageranden de två senaste dagarna. Det riskerar att tyvärr att förstöra hela EU-ansökan inför kommissionens granskning av den. Om Umeå kommun inte tror på ansökan kommer den aldrig att klara en granskning i EU. Jag hoppas verkligen vi snart kan stå eniga bakom det vi tidigare var överens om. Det finns inga andra vägar för att långsiktigt säkra färjeförbindelsen över Kvarken. Låt oss nu vara glada för att regeringen gett oss stöd för EU-ansökan och fortsatt jobba vidare i konstruktiv anda.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Arne

    Att vi ska ha en fungerande trafik över kvarken är uppenbart för den som måste åka runt.

    Tror nog att de som hoppa av, kritiserade och jobbade för en färjetrafik, tyckte att regeringen svek. Svenska folket i egenskap av valmanskår tyckte inte man skulle betala för denna färjetrafik.(Regeringen är valda av svenska folket).

    Sen att detta beslut får kritik från meningsmotståndare ska man som beslutsfattare bara acceptera.

    Känns som du laddar lite för hårt, din första kommentar var fylld med förbannat mycket med luft, du skrek utan att ha något att säga.

    Din framtoning som riksdagsman är fylld av ”slå mig för bröstet” Vi gör allt för svenska folket. Som riksdagsman och vald till ditt ämbete, finner jag dina åsikter speglar inte din åsikt, enbart ”storgubbarnas” åsikt. Länet kommer ofta i andra hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.