Edward Riedl (M)

Besök på Dragonskolan

skolandragon

Besök på Dragonskolan! Jag och Elin Jonsson träffade rektor Ann-Charlotte Gavelin Rydman och lärarna Stina Johansson och Sten Flodin. Det var ett givande samtal om det som är bra i skolan och det som kan bli bättre. Dessutom fick vi följa med inne i klassrummen vilket var mycket intressant. Vi moderater har nu under ett par veckor besökt skolor, träffat elever, lärare och rektorer. Vi har träffat fackförbund och andra intresserade för att prata skola och hur skolan kan bli ännu bättre. För att utveckla vår skolpolitik tar vi helt enkelt hjälp av de som bästa kan skolan. Vår grunduppfattning är dock att svensk skola, svenska elever och lärare är betydligt bättre än vad som framgår i mediedebatten.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Johan

    Ja det var så dags att börja engagera sig för den svenska skolan nu Edvard.
    Du har helt rätt i att skolorna, lärarna och eleverna är ”betydligt bättre än vad som framgår i mediedebatten”. Det är till och med så att det inte är ett dugg fel på någon av dom här tre. Det är läroplanen, betygssystemen, administrationen och lärarnas löner det verkligen är fel på!
    Sådana saker som du inte är intresserade av att ta i med tång… så ödsla inte mera tid på skolbesök. Far och besök nån syjunta eller nåt kafferep istället för vad du än besöker så är det ändå det ända du gör på dagarna, besöker! Du har inte agerat representant för Västerbotten alls sedan du kom in i Riksdagen, sanningen är den att du bara är en slav åt Stockholmsmoderaterna. Du sitter tydligen i trafikutskottet men har ALDRIG NÅNSIN lobbat för Norrbottniabanan, för du törs inte.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu har vi ju påbörjat med att höja lönerna för lärarna bara för att bemöta ett av dina felaktiga påståenden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.