Edward Riedl (M)

Klotter, knark och kriminalitet hänger ihop

Klotter orsakar stora kostnader för både privata och offentliga fastighetsägare helt i onödan därför att några personer inte verkar begripa skillnaden på mitt och ditt. Om dessa klottrare vill förstöra och förfula sina egna bostäder har jag inga synpunkter på det. Men deras brottslighet går faktiskt ut över andra. Det kan vara en villaägare som får använda familjens pengar för att sanera istället för att göra något roligt med sina barn. När kommunen måste använda sina pengar till att sanera offentliga byggnader och gångtunnlar så hade dessa pengar gjort bättre nytta i skolan. Klotter är inte en brottslighet utan offer som en del tycks tro. Dessutom hänger klotter, knark och annan kriminalitet nära ihop. Vi måste fortsätta jobbet med snabb sanering och att polisen tar det här på allvar. Dessutom måste vi bli bättre på att i den allmänna debatten förklara att det här inte är brottslighet utan offer. Människor blir faktiskt drabbade av det här.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

  1. Mange

    Seriöst Edward vilken planet lever du på ??
    Hur kan du sätta klotter knark o kriminalitet i en o samma mening och ens påstå att det hör ihop ??

    Asså du gör mig mörkrädd

  2. Kristian

    Jag håller med dig om att det är bedrövligt klotter, vilket slöseri på både pengar, färg och människors energi, både gärnings- och saneringsmännens. Däremot så är slutsatsen att klotter, knark och annan kriminalitet hänger ihop för mig hopplöst tafatt.

    Är det så du resonerar i dina politiska uppdrag?
    Eller gör du som de s.k ”internet-trollen”, skriver provocerande för att få mer uppmärksamhet?

    Jag tvivlar starkt att du på ett övertygande kan sätta vikt bakom dessa ord. Om du kan det vore ju det enklast att du vågar publicera både min kommentar och ditt svar på i blogginlägget, om inte det fungerar tar jag gladeligen emot e-post på angiven adress.

    Glad påsk förresten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.