Edward Riedl (M)

Fler jobb med alliansen

allia12
Trots global finanskris och lågkonjunktur har det blivit 250 000 fler som jobbar i Sverige! Alliansen vill nu fortsätta med en politik så vi får ytterligare 350 000 fler i jobb till 2020.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. "Dosan"

    Som jag kommenterat förut är det här i bästa fall ett siffertrixande på hög nivå och i värsta fall en ren lögn: Hur ni än vrider och vänder så spelar det ingen roll att ni ”skapat” fler jobb då dessa har ätits upp av befolkningsökningen. Plus, ni har inte skapat några jobb alls egentligen och om ni har det (vilket NOLL OCH INGEN forskning bekräftar) har förmånerna försvunnit i allt ni har förstört.

    Ni kommer att förlora valet och vi får äntligen en sund, röd vänsterregering som kan föra oss in i humanistisk, solidarisk socialism! Ner med borgarpacket!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tänk om du kunde ha ett trevligt tonläge när du framförde dina åsikter.

  2. lf

    Att du inte blåser på som dina huvudmän med 5 miljoner i arbete.Det är ju mer imponerande.
    Arbetslösheten har ju inte sjunkit,det är väl något som måste bekymra.

    Jag måste fråga dig en sak.Vad har du emot kommunala skolor som drivs utan vinstintresse?
    Jag vet att det finns kommunala skolor som inte fungerar bra.Är det inte bättre att det satsas resurser på dessa skolor än att privata bolag tar dessa resurser.
    Jag har varit med så länge och jag har sett den ojämlika skola där de som tillhörde socialgrupp 1 kunde ge sina barn ett kraftigt försteg mot de mindre bemedlade.
    Vi är med stormsteg tillbaka till det ojämlika samhället

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Arbetslöshet mätt som andel av arbetskraften är ett dåligt mått eftersom tidigare S-regeringar bara trixat med siffrorna genom att sjukpensionera bort människor ur statstiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.