Edward Riedl (M)

Alliansens valfilm

 

Alliansens nya valfilm om vikten att förbereda sig tillsammans med de man vill bilda regering med.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

  1. Anna

    Så innan vi hade en allians i Sverige så hade vi kaos i det svenska styret? Även när Calle var statsminister för några år sedan? Jag förstår att man kan (ut)nyttja det mänskliga korttidsminnet, att folk inte vet hur det har fungerat utan tror att om inte alla samarbeten är klara innan valet så har man inget alternativ. Och alla är inte pålästa, alla är inte äldre, alla kommer inte ihåg. Men att lura folk att vi inte kan ha en fungerande statsmakt och en fungerande demokrati utan allianser det är rätt elakt. Men det är klart, hur skulle kampanjen se ut annars? Kanske mer intressant, förhoppningsvis, då detta verkligen inte är det åtminstone för en som dock inte är så gammal än, men som ändå kan historien och systemet. Synd att se detta.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      S under 30% som ensam minoritetsregering känns idag väldigt avlägset även om det finns de som drömmer om ett S med stöd av nästan halva befolkningen. Spelplanen har förändrats.

  2. Kristofer

    Grädde är ju mest luft. Så visst håller ni vad ni lovar.
    Den systematiska attacken som Moderaterna utfört mot vår gemensamma välfärd och den svenska modellen har gömts bakom löften, inte mer värda än luft. Nu är det nog Edward. Vi har synat bluffen, gömd bakom retoriken, och accepterar inte Moderaternas lögner.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tvärtemot vad du påstår så har vi aldrig haft mer pengar till skola, sjukvård mm än idag.

  3. JonasE

    För en gångs skull så håller Moderaterna sig till fakta…………det är tårtan till höger som är problemet

  4. Bergis

    I alliansens tårta saknas det bitar för pensionärer, sjuka och arbetslösa men det blir kanske någon smula över när andra har tagit sitt?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tvärtom. Vi har sänkt skatten för pensionärer 5 ggr, 250 000 fler jobbar och vi har mer pengar till sjukvård och rehabilitering än tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.